You might also like
Nie tylko dobrze się prezentuje, ale jednocześnie jest przepyszna. Uważaj, aby domowe łakomczuchy nie zjadły wszystkiego, zanim sama nie spróbujesz!
Ziarka pieprzu włóż do słoika. Obraną marchewkę zetrzyj na tarkę tak, aby przypominała cienki makaron lub słupki (po koreańsku). Cebulę obierz i pokój w pierścienie.
Paprykę pokrój w paski, wcześniej usuwając z niej nasiona. Kapustę poszatkuj, a pomidory pokrój w ćwiartki. Następnie warzywa umieść warstwami w słoiku. Po kolei połóż i ugnieć: marchewkę, cebulę, paprykę, kapustę i pomidory.

Umieszczone w garnku słoiki zalej wodą i zacznij gotować. Po 20 minutach słoiki z sałatką wyjmij, przykryj kocem lub ręcznikiem i połóż dnem do góry do wystygnięcia. Smacznego!
Comments are closed.