Schab, pieczarki, por, ser… najpyszniejsze roladki jakie dotychczas jadłam. Robię prawie co każdy weekend

Najczęstszym daniem wykonywanym ze schabu są kotlety schabowe. Jednak można go przygotować na naprawdę bardzo wiele różnych rodzajów.

Poniżej prezentujemy naprawdę wyjątkowy przepis na roladki schabowe, z dodatkami pora w sosie serowo-pieczarkowym. Są one naprawdę bardzo smaczne, a do tego naprawdę proste do przygotowania.

Niezbędne składniki

  • około pół kilograma schabu bez kości
  • 1 por
  • około 20 gramów pieczarek
  • 2 ząbki czosnku
  • około 15 gramów sera, najlepiej twardego długo dojrzewającego
  • 1 opakowanie serka topionego
  • olej, sól i pieprz
  • 2 łyżki masła

Jak przygotować?

You might also like

Comments are closed.

error: Content is protected !!