
LISTA SKŁADNIKÓW:
1. Umyte mięso włóż do garnka, po czym wlej wodę i gotuj na dużym ogniu. Gdy woda zacznie się gotować koniecznie zmienisz płonień i wsyp sól i włóż umytą ale nie obraną cebulę, po czym przykryj garnek pokrywką. Po około 30 minutach koniecznie wyjmij cebulę, po czym dodaj obraną i pokrojoną na kosteczkę marchew.
2. Następnie dodaj pokrojone w kosteczkę ziemniaki, i w razie potrzeby dodaj jeszcze sól. Całość gotuj około 15 minut.
3. Po tym czasie wrzuć makron i całość gotuj około 15 minut. Przypraw wszystkimi potrzebnymi przyprawami.
4. Gdy zupa będzie się gotowała około 5 minut, koniecznie ja wyłącz. Ale pozostaw przykrytą jeszcze około 10 minut. Koniecznie posyp na talerzu natką pietruszki lub koperkiem. Życzę smacznego!
Comments are closed.